Ians skratt

Ian skrattar åt Hugo samt Hugos leksak ♥

 


Inredningsbubblan

Strax efter lunch ska vi ringa till bovärden och få nycklarna till lägenheten. Mäklaren ringde till Chrille igår och frågade när vi hade tänkt att flytta ut härifrån, de ska nämligen fotografera här. Och ju snabbare de får det gjort desto bättre, då kan det hända att vi slipper dubbelhyra för nästa månad - ifall de får denna såld fort, vill säga. Och med detta sagt så innebär det ju att vi är angelägna om att få flytta så snart som möjligt. Hittills har vi två mycket fina personer som antagligen hjälper till att flytta till helgen, nämligen Ians Gudmor och Gudfar, möjligtvis min pappa också. Det ska räcka tror vi! Min mamma sitter barnvakt till helgen med andra ord, och nu är vi på jakt efter bananlådor och flyttkartonger (som vi ska köpa på IKEA). Helt sjukt vad stressat allt blev. Vi hade inte tänkt att ruscha något med flytten.

 

Det vi vet att vi ska göra med lägenheten är att måla alla lister längst med golvet vita, tapetsera om i de flesta rummen och lägga nytt golv i några rum. Vi ska även ordna med tvätt och diskmaskin, då det finns plats för det. Vi har en liten diskmaskin, men det får ju plats med en stor dit vi ska flytta - och då är det ett stort plus!

 

Jag är ju så sjukt intresserad av inredning. Och på  http://www.vinylahem.se finns det massor av fina väggtexter och väggdekor som vi ska beställa så småning om. I vardagsrummet ska vi ha "Together we make a family" omringat av massa fotografier som ska upp så småningom. Och i sovrummet, ovanför sängen ska vi ha "Holding you, I hold everything". Ian ska nog också få en i sitt rum. Antingen "Prins" eller en text där det står "Godnatt min skatt". Vet inte vilken som är snyggast?

 


_________________________

Vilken är snyggast?


Hopp, hopp

Idag är vi väldigt trötta. Vår lilla kille börjar bli väldigt kvällspigg - och morgonpigg!

 

Lilleman igår kväll


Spinn bara, spinn bara, spinn natten lång!

Var ju iväg till Bergvik och IKEA med Elin idag. Det blev julklapp till Chrille och tre stycken extra till Ian. Köpte även hem fler skålar, isformar och haklappar med ärmar. Nu ska vi äta mat snart, Chrille tillagar idag. Till maten ska vi dricka ekfatslagrad julmust (vår favorit) med flera avsnitt av "Rena rama Rolf".

 

Ian och mamsen just nu.


1a advent

Gårdagen spenderades i köket. Vi bakade lussekatter och kladdkaka, tände adventsljuset och lyssnade på julmusik. Helt underbart att tillbringa sin tid med de två man älskar som allra mest. Lussekatterna blev precis i min smak, inte för mycket saffransmak. Därefter åkte vi och lämnade lite kladdkaka till mina föräldrar + lussekatter. Och lussekatter till Chrilles föräldrar.

 

Idag är det tänkt att jag och lille plutten ska åka till Bergvik innan Chrille kommer hem från jobbet. Smsade Elin förut och frågade om hon ville med och det ville hon. Så hon kommer nog och hämtar upp oss strax efter 1. Det passar superbra, då hinner lilleman få lite mat innan hon kommer. Ska köpa julklapp till Chrille. Vi sa att vi skulle köpa något till varandra för samma summa ungefär, men nu börjar Chrille hinta om att hans julklapp är gullig och att han ska fixa lite saker för att den ska "gå i lås". Då börjar jag känna att min sunkiga idé till julklapp inte riktigt är lika gullig som hans. Haha.

 

Nu ska jag plocka undan efter mig, jag gjorde nämligen broccolipuré. Efter det så ska jag och Ian ta ett bad tillsammans. Finns inget mysigare!

 

Vad liten han var för inte alls länge sedan!


Julklapps-shopping

Kom nyligen hem till mamma som har passat Ian under tiden som vi handlade julklappar. Det var massa folk och rätt så rörigt. Men visst fick vi allt vi behövde och lite till. Nu har han julklappar så att det räcker och blir över. Köpte massa roliga saker och mycket kläder (storlek 76 och 80). Nu har han ju mellan 62-68 i klädstorlek så vi tänkte att det kan vara bra med kläder som han kan ha framöver. Vi åkte en sväng till nyöppnade Elgiganten också för att köpa någon kabel som ska koppla datorn till tvn (vet inte vad den heter, inte HDMI iaf).

Nu ska vi snart åka hem och Chrille ska grilla på elgrillen. Vi pratar på att starta ett "steakhouse" i framtiden. Chrille är såå duktig med tillagning av kött.

Nu ska jag pussa på min lilla kille tills pappa Chrille kommer tillbaks. Han åkte nämligen iväg till Expert för att klaga. Hans telefon kom tillbaks från lagning igår och idag upptäckte han att de har glömt att sätta tillbaks volymknappen på sidan.



Mys fredag

Ringde till bovärden idag och han som svarade sa att de antagligen har nycklarna på onsdag. Så isåfall är det en knappt en vecka kvar. Trodde vi kunde få nycklarna tidigare men så var inte fallet. Men det gör ingenting. Vi ska antagligen fira jul i denna lägenhet vilket fall som helst, så det är liksom ingen brådska.





När Chrille har kommit hem och vi har rastat Hugo så ska vi åka och storhandla, hyra film och köpa lite gott till kvällen då vi ska titta på film. Antagligen blir det hyrfilm om det inte går någon bra på tvn. Det är så härligt att vi båda älskar mysiga hemmakvällar, annars hade det varit tufft.



Fotografi och skrattanfall

Tidig morgon. Gick upp strax efter 7 och gjorde i ordning gröt och morotsdryck. Ian fick i sig lite och därefter satte vi på oss ytterkläderna och gick mot bussen... tillsammans med Hugo. Nu är det lätt att vara eftersmart, men att gå på en buss med massa tonåringar som ska till skolan med både barnvagn och hund var ingen höjdare. Hugo satt och grina och skakade i benen, han gillade inte alls bussåkandet.. Och Ian var vaken stundvis och sprattlade. Det var tur att Ian inte fick för sig att han ville upp.

Vi hann att komma till mamma och pappa (ingen hemma dock) så att Ian fick äta ordentligt innan det var dags att gå iväg till Mörmogård där fotografen höll till. Ian fick sitta i en stol, med ullmatta bakom sig. Han var så söt och duktig. Nu hoppas vi att bilderna kommer hem snart, nästa vecka skulle bilderna komma sa farbrorn som fotograferade. Är skyldig mamma en förstorning (som hon önskade sig i födelsedagspresent när hon fyllde jämnt) så då passar jag nog på att ta en till henne också.

Efter fotograferingen följde vi med Jenny, Liam, Linda och Alexander hem till Jenny och Jimmy för att fika. Det var trevligt och roligt som alltid. Linda har en förmåga att få en att skratta så man inte vet vart man ska ta vägen. Det är inte många personer som lyckas med det. I dagens samhälle verkar det som att alla bara är glada när de får prata om sig själva, och endast sig själva och sitt. Tack Linda för att du har förlängt mitt liv en hel del idag!
Ian satt även för första gången i en gåstol, och det verkade han tycka var jättekul. Han tryckte på massa knappar och backade en hel del.

Nu sitter vi hos mamma och väntar på att Chrille ska sluta jobbet. Egentligen var det tänkt att Andreas och Johanna skulle komma med Vidar en stund. Men de ringde och berättade att de var trötta och lite så, och det är fullt förståeligt. Huvudsaken är att de mår bra! :)

Min mamma står och lagar mat, ska bli gott! Nu ska jag gå in och spela lite på king.com när min lille grabb ändå ligger i vagnen och sover. Ha det!


Ian i gåstolen hemma hos Jenny..

Tröttare än tröttaste tröttisen

Oj oj oj, nu är jag trött! Ögonen går i kors och alla tre pojkar sover. MEN, jag fick för mig att jag skulle ordna med headern till att börja med, gjorde detta och sedan slutade det med att jag gjorde om alltihop. Massa krångel, fortfarande inte snyggt och jag önskar att jag aldrig hade börjat, för nu orkar jag inte avsluta det på ett bra sätt.

 

Lite kortfattat:

Idag, innan vi åkte iväg för att hämta ut Chrilles inlägg förut så åkte vi till Babycafét och träffade Jenny och Linda samt deras söner, Alexander och Liam. Det är ju alltid skoj att åka dit! Kul att Chrille fick vara med och se vad vi gör där. Efteråt åkte vi till min mamma och tjabblade lite, Chrille skulle kolla datorn och lite sånt. Spikat att vi har barnvakt på lördag när vi ska kika efter julklappar också. Hur mysigt som helst. Nu (!!!!) ska jag sova! Godnatt! =D

 


Mammas sötnöt

När Chrille kommer hem idag ska vi iväg till Skoghall då Chrille ska få sina inlägg till skorna idag. Han har fått s.k. "hälsporre" som han har väldigt ont utav. Detta är jobbigt för honom på sin arbetsplats då han jobbar som lastbilsmekaniker. Det har även hindrat honom för att träna med sitt bandy-lag. Men nu ska det bli ändrig på det! Hade tänkt att följa med och kanske vi svänger förbi hos svärföräldrarna. Sedan ska vi till mamma och lämna av Ians kläder inför imorgon (om jag inte har skrivit det förut så ska Ian fotograferas imorgon, ett stenkast från mina föräldrar). Blir mest lättvindigt att klä honom där för att slippa riskera att han dregglar/spyr ner kläderna. Men, Ian spyr när man minst anar och minst behöver en spya. Mammas lilla goooos!

 

Nu sitter vi bänkade framför Disney Junior som vi gör varje morgon. Gröt med katrinplommonpuré serverades och idag måste han ha ätit rekordfort och duktigt. Han gluffsade i sig och gnällde inte en enda gång. Maten hamnade faktiskt mestadels i munnen och svaldes istället för att puttas ut. Nu har han liksom fått in tekniken. Han verkade lite stolt själv men mammsen är jättestolt!

 

Nu ska vi ta det lugnt, jag ska koka lite flaskor och nappar, småplocka lite helt enkelt. Vi ska vara redo att bli upphämtade av pappa Chrille vid 14 tiden.

 

Mammas lilla kletis efter att ha ätit gröt med katrinplommonpuré.


Mätt och belåten, nästan lite trött..

 


Nyfödde Ian

Ian som nyfödd



Inga ord beskriver min kärlek till dig..

Jösses

Idag äter lillongen som vanligt igen. Vet inte vad det var med honom igår. Han var så upptagen med det som fanns runt om kring honom, så det blev aldrig uppätet. Ja, vad ska jag säga? Vi ligger i sängen just nu. Ian sover och snarkar som bara den. Spotify går på högvarv, såfort musiken tystnar så vaknar han. Vi har varit ute på en promenad med Hugo och vi gick och tittade förbi lägenheten dit vi ska flytta. Det var tänt i köket, så man kunde se köksluckorna. De var fina! Ringde förresten till bovärden igår och frågade när vi skulle träffas för att få nycklarna och sånt. Då sa han att de ska besikta lägenheten imorgon bitti, så ev. (om nuvarande hyresgäster tillåter) så kan vi ha nyckeln redan nu på fredag. Trevligt trevligt.

 

Igår när Chrille bytte blöja så ropade han på mig och visade att Ian för första gången tog tag i sin egen fot. Och idag har han gjort det flera gånger. Så himla sött! Nu dröjer det väll inte förän han överraskar oss med att stoppa foten i munnen också.. Jag älskar vår lilla Ian så mycket att jag spricker!!




Mat nobbaren

Ian har ätit lite väl dåligt idag måste jag säga. Imorse tog han bara 2 skedar med gröt och sedan ville han inte ha mer och sedan var han nöjd i fyra timmar utan att gnälla en enda gång. Därefter drack han lite, för att efter 5-10 sug somna. Återigen nöjd när han vaknade och ville inte ha något att äta. Hel konstigt. Han brukar ju vara sånt matvrak!  När Chrille kom hem åt han ordentligt och nu återstår det att se när han blir hungrig igen!

 

Chrille kom hem för inte så länge sedan men har redan hunnit ringa och ordna ett nytt abonnemang med Com Hem, så nu har vi 100/100 (internet), 8 valbara utöver de vanliga kanalerna (tv) + "on demand"-box och hemtelefon. 6 första månaderna var gratis, som tur var. Annars hade det blivit knapert under jul och flytten. Vi ska nämligen köpa ett nytt köksbord med stolar, då vi ska ha det nuvarande i det blivande vardagsrummet. Det är inte helt billigt inte!

 

Ska ta ur kycklingen från ugnen nu. Efter måltiden ska vi åka och handla, det ekar rätt så mycket i kyl och frys då vi den senaste tiden har jobbat på att äta upp det vi har istället för att handla på oss mer.

 


Julstämning

När vi vaknade drog vi till IKEA för att handla lite juldekor. Det är alltid lika roligt. Julen är det bästa som finns. Mysfaktorn är på topp! Det blev grejer till fönstrena i första hand, då jag tycker att det känns bra att dekorera lite smått söndagen innan advent. Fönstren blev superfina tillsammans med de gardiner jag beställde på internet för några veckor sedan. Lägger upp bilder på resultatet. Vi köpte även en fin julstjärna och har satt upp fina gardiner i sovrummet. Men just nu vågar jag inte gå in och fotografera där, eftersom att Ian ligger i sin säng och sover. Foto kommer om så önskas.

 

Vi åkte direkt från IKEA hem till mina föräldrar, Chrille var snabb och satte sig vid datorn för att kolla upp erbjudanden från comhem, då Chrille tycker att vi ska ha både internet och tv på comhem, och därmed bestämde vi att det blir billigare att välja ett erbjudande där även telefoni är inbakat. Så snart blir det hemtelefon också. Jädrar så Svensson man har gått och blivit. Mamma gosade med Ian och gav oss lite grejer som hon köpt på Ullared. Mycket var ju julklappar som vi får vänta lite på, men vi fick med oss tvättlappar, haklappar, skedar och 2 tröjor till Chrille och 1 tröja till mig. Chrille är favoriserad ;) *haha* Nej, men vi var nöjda.

 

Övertalade mamma att låta mig slå in julklapparna som är till Ian och Vidar för som sakt var så älskar jag att slå in presenter. Det tog lite tid men det var det värt. Direkt när jag var klar så snodde jag tillbaks min son och tog med honom ut i trädgården och visade mamma hans skratt som uppstår när Hugo jagar en boll. Mamma tyckte att det var hur roligt som helst och det är det.

 

Nu är vi hemma, och jag har pyntat klart för nu. Håller på att göra paj som Chrille har tjatat efter ända sedan i fredags. Och när min stora älskling får för sig något så är det lika bra att låta hans vilja gå igenom. Envis grabb detta! Paj - you say. Paj - it is!

 

Lasse Brandeby, vila i frid!


Gossen innan läggdags. Filosoferar medan han kikar på nallebjörnen.

 


Twilight och Hugoattack

Igår var vi ju på bio (twilight: breaking dawn pt. 1) och jag hade som sakt väldigt höga förväntningar på filmen då jag är ett väldigt stort twilight-fan, eller som många kanske har förstått, ett Taylor Lautner fan. Men filmen var faktiskt riktigt usel och de få scenerna som var bra var de som Taylor a.k.a Jacob var med i. Det är som filmkritikerna säger; den blev för sex and the city-aktig. Inte för att sex and the city på något sätt är dåligt, men i min värld är det långt ifrån vad "twilight" står för. Saknade den mystik som en gång låg över filmerna, nu var allt som... vilken annan "hej-kolla-på-mig" film som helst. Mycket tråkigt! Den blev dock lite bättre mot slutet då de återupptog twilight glöden, men fortfarande så gnabbar dom om fjantsaker som inte leder någonvart.

Men Taylor.. Damn boii, du är snygg!



Imorse låg vi och drog oss i sängen ett bra tag efter att vi hade vaknat. Ian var glad och låg på sin plats och jollrade och "skrek" på ett glatt sätt (som han började med idag, låter asroligt). Chrille satte upp honom på sin mage och där satt han och tittade på mig och skrattade. Han var pigg och alert men vi var väldigt trötta måste jag säga. Hans leende och intensiva blick fick mig att kliva upp fast att jag ville ligga kvar. Grejade lite med disken och gjorde gröt med katrinplommonpuré (som jag blandade ihop), Ian har varit lite seg i magen och katrinplommonen gjorde succé.

 

Efter frukosten åkte vi till min bror Andreas och hans Johanna och pyttelilla Vidar (som egentligen inte var så pyttig då han vägde över 4000g) men ack så liten han var ändå. I mina ögon så ser Ian likadan ut nu som han gjorde när han kikade ut ur... ja, ni vet.. men nu fick man se, svart på vitt, att Ian är en stor grabb med en liten kusin istället. Vidar är så otroligt gullig, lik Andreas för tillfället och hade en redig, urgullig, mörk kaluffs. Vissa säger: "Vad mycket hår Ian har" och jag har aldrig riktigt förstått det. Mycket jämfört med vad? Själv börjar jag undra när han ska få lite mer hår, för att inte tala om hans kala fläck där bak *höhö*

 

Vidar låg och sov när vi var där och när Johanna frågade om jag ville hålla honom blev jag alldeles varm i kroppen. Ville ju så gärna hålla honom från sekunden vi klev in, men man får behärska sig, inte vara påstridig och inte ta förgivet att man bara ska komma och ta för sig av någon annans barn. Det där är känsligt, det var det i alla fall för mig och Chrille (och är fortfarande). Men eftersom att de frågade så satt jag där med underbara lilla Vidar i famnen och vi pratade lite om våra förlossningar, hur de kände att vara nyblivna föräldrar o.s.v. och det väckte så många minnen av hur man kände för si sådär 4 månader sedan. Allt var nytt och spännande. Ian satt och tittade på Vidar med stora ögon då och då. Annars var det tvn som gällde!

 

Efter en väldigt trevlig stund hos dom så visste vi faktiskt inte vad vi skulle göra med resten av dagen. Så beslutet låg hos Chrille och han tyckte att vi kunde åka till mina föräldrar. Men de var inte hemma. Mamma var iväg till Ullared och pappa var i Stockholm på jobb. Det blev ju att vi åkte dit ändå och tog tillvara på lite ensamhet med lite bättre förutsättningar, då Hugo kunde springa ute och Ians vagn kunde rulla omkring både inne och i trädgården. Ian och Hugo har verkligen klickat den senaste tiden.

 

Efter att vi hade kommit dit och Ian hade vaknat upp ur bilstolen så tog jag med honom ut i trädgården där Hugo befann sig. Hugo har en fotboll som han älskar att "spela" med. Jag visade Ian att jag hade bollen nere vid mina fötter och då kom Hugo springande och skulle ta bollen så jag sparkade iväg den - och då utbrast lillen av skratt. Gjorde detta om och om igen, skratt varje gång. Och ännu roligare blev det när Hugo skällde i samma veva. Då var det höga skratt utan dess like. Vi tänkte filma men både jag och Chrille skrattade, blev uppslukade och tog istället tillvara på ögonblicket för oss själva.

 

Nu ikväll har det inte hänt ett enda dugg. Chrille ligger och snarkar här bredvid mig i sängen och Ian ligger och sover med Buster på magen (hans favorit gosedjur). Funderar på att försöka sova jag med. Men jag mår illa.

 


Egentid

Ian har varit riktigt gråtig och gnällig idag. Nu måste det vara tänderna som spricker upp, annars vet jag inte vad! Det är inte bara Ian som har haft en dålig dag, för det har Hugo också. Han har spytt på vår vita matta! Mmm.. Den är inte så vit längre. Det är bara att slänga och köpa en ny när vi har flyttat. Eller finns det smarta sätt att tvätta en matta själv utan att skicka den till kemtvätt? Chrille kom i alla fall nyss hem från jobbet och vi håller på att göra oss i ordning för att käka ute och gå på bio. Ian ska till Elin och ha det mysigt.

 


Grattis!

Måste bara slänga in att brorsans och Johannas son -Vidar- föddes idag!

Grattis till er fina son.

Nu har Ian en liten kusin att leka med framöver!

<3


Snart

Nu är det inte lång tid kvar tills den här lille killen har bestämt sig för att vända sig från ryggläge till mage.

 


Påskrivning

Efter gårdagens frukost som bestod av gröt och fruktdryck (för Ians del) begav vi oss hem till Elin för att fika. Otroooligt god kladdkaka bakad av bäste Elin! Vi satt och småpratade lite och jag dreglade efter hennes Ipad. Därefter blev det en promenad från Elin till Skåre centrum för att ta bussen till stan och sedan hem. Det var skönt för träningsvärken att få röra på arslet. Chrille slutade lägligt nog när jag satt på bussen hem och han kom och mötte mig vid busshållsplatsen.

Kvällen spenderades i lugn och ro med "Master Chef USA" och chokladpudding som Chrille hade blandat i glas tillsammans med vaniljsås. Nu måste jag hålla igen till helgen istället! Blev en riktigt chokladig dag igår alltså!

 


 

Tidig morgon idag också. Jag och lillen har precis kommit hem från stan där vi träffade pappa Chrille som hade tagit tjänstledigt för att följa med till Bobutiken där vi skulle få mer info om lägenheten vi fått och om vi var nöjda så skulle vi även få skriva på hyreskontraktet. Vi skrev på! Kan säga att jag är ruggigt nöjd. Vitvarorna var relativt nya. Fattas bara att skaffa en tvättmaskin och en ny diskmaskin (då vår gick sönder från ingenstans) och tapeter ska vi ordna nya innan vi flyttar in. Vi har två månader på oss att flytta in i princip. Då inflyttningen på den nya är redan 1/12 och vi har kvar denna lägenhet till 1/2. Och det är ju bara ett stenkast härifrån!! Härligt. Så skönt att slippa stressa under flytten, speciellt nu under juletider. Oh! Det ska bli sååå kul att inreda igen! Man borde flytta varje månad *haha*

 

När Chrille slutar blir det att ta det lugnt. Ian ligger och tittar på Disney Junior och jag har nyss ätit lite nudlar. Kanske ska städa lite.. Eller orkar jag det?





Matlagning a la Sofia

Det finns en sak alla borde veta om mig. Det är att jag älskar matlagning. Det är ett ämne som aldrig går ur tiden. Finns alltid något att diskutera när det handlar om mat, iallafall om man diskuterar med mig. Min största inspiration är min mormor som jobbade i kök och lagar världens godaste mat. Ångrar enormt att jag inte utbildade mig till kock, men ingenting är försent. Här delar jag med mig av en god och enkel maträtt..

 

 


 

Du behöver (4 pers)

Köttfärs

Ris

Lök (1st)

Tomater (2st)

Paprika (röd)

Grönsaksbuljong (köpt eller hemmagjord)

Tomatpuré

Krossade tomater

Vitlöksklyfta


Kryddor

Curry

Paprikapulver

Salt

Örtsalt

Cayennepeppar

Svartpeppar


Många smaker, men de gifter sig bra! Jag har inga exakta mått på hur du ska krydda då jag kryddar på måfå. Huvudkryddorna är iallafall Curry och Paprikapulver, så det kan du ha lite mer utav. Annars kryddar du efter eget smak och tycke. Jag föredrar starkt och kryddigt.

Håll köttfärsen lagomt såsig genom att hälla till vatten när det behövs för att hindra fastbränning (den ska inte vara som köttfärssås, utan mer torr). Lägg i tomatklyftorna och paprikan på slutet. Detta serveras blandat med basmatiris och sallad om så önskas. Väldigt gott med en klick creame fraiche till!

 

 

Dagens efterrätt fick bli en jordgubbspaj gjord precis som en orginell blåbärspaj

(hade inga blåbär hemma, så det fick bli jordgubbar)

 





Kuligt

I söndags var det farsdag och den tillbringades hemma med världens bästa pappa, nämligen Chrille. Han fick fin choklad av lille Ian. Vi hade det mysigt under dagen, och eftersom att min pappa jobbade på dagen så väntade vi med att åka till våra fäder. När dagen led mot sitt slut tog vi en sväng förbi Chrilles pappa och därefter ringde jag till min pappa som fortfarande inte var hemma. Eftersom att klockan var ganska mycket och vi hade lite att greja med hemma, så blev det aldrig att jag träffade min pappa på farsdag. Men han vet att jag älskar honom och han fick ett grattis dagen efter.

_

Denna dag har varit en mycket bra dag av många anledningar. En av dom är att vi har erbjudits en lägenhet, inte alls långt ifrån där vi bor nu. Och det är en trea på 80kvm! Struntar i hur den ser ut, den blir vår ifall kreditupplysningen går utan anmärkning (vilket den kommer). Och det känns underbart.. Alla nätter utav oro får en lösning.

Idag är Ian 4 månader precis. Och man börjar undra om tiden inte ska börja gå lite långsammare snart. De nya rutinerna med smakportioner går bra. Han har upptäckt att både gröt och morotspuré är gott sålänge man får något att dricka efter varje sked. Han har också börjat skratta åt Hugo när han får chansen att fästa blicken på honom. Väldigt skoj att se. På tala om Hugo så fick han något psykryck inatt. Något smällde i golvet (vet fortfarande inte vad det var) och Hugo blev antagligen så rädd att han hoppade upp i mitt ansikte när jag låg i sängen och trampade mig hårt i bröstkorgen, så jag har rätt ONT idag. Himla tur att Ian inte låg i närheten!

Hur som helst så ser jag fram mot kvällen då vi ska äta min ris-köttfärs blandning (som Chrille älskar) och titta på vårt favoritprogram "Masterchef USA" med Gordon Ramsey. Man kanske unnar sig lite gott godis ikväll när vi har varit så duktiga ett tag nu.

Imorgon väntas flera efterlängtade samtal.. <3

 

Gullunge


Bandy i kylan

Blev aldrig att jag skrev något igår. Hur som helst så gjordes inget speciellt. När Chrille kom hem gick vi en promenad till ICA och köpte oss en varsin chokladkaka för att fira att det var fredag. Vi gick i raskt tempo både dit och tillbaks och förhoppningsvis brände man några kalorier, var hur slut i kroppen som helst när vi kom hem och idag har jag träningsvärk. Jämt lite dålig kondition.

 

Men idag har vi varit iväg och tittat på Mosseruds GF (pappa Chrilles bandy-klubb) när A-laget hade hemma-premiär. De vann stort över Slottsbron. Ian var med en stund uppe på läktaren men blev tillslut lite väl kall och röd om kinderna, så han hamnade i vagnen och somnade och sov som en stock hela matchen. Efter matchen bar det iväg till IKEA där vi köpte skedar, skålar och hakklappar till lille plutten. Väldigt kul att han har börjat äta lite smått. Jag gjorde ju morotspuré för nån dag sen som jag har frusit in. Så nu ska vi försöka få honom att vänja sig vid morot först och främst, vi ger honom en smakportion (en "isbit") per dag. Gröt är frukost samt kvällsmål tillsammans med antingen vatten, morotsdryck eller ersättning.

 

När vi handlat klart åkte vi för att hämta Hugo som vi hade lämnat hos mina föräldrar när vi skulle på bandymatchen. Och strax efter att vi hade kommit dit anlände Stefan och hans barn och Andreas och Johanna (Stefan&Andreas=mina brorsor). Vi snackade lite och Chrille hjälpte pappa och mamma att förstå lite mer om Com-Hems olika erjudanden, då de som oss ska ha 8 valbara men de hade lite svårt att komma fram till det.

 

Nu är vi hemma. Ian har ätit gröt och druckit morotsdryck och jag lagade kyckling inlindat i bacon med curry-ris och grönsaker. Det satt väldigt gott i magen. Det fattas bara att mysa ner sig i soffan med min stora älskling, då vår lilla älskling håller på att somna. Ha en bra lördagskväll nu!

 

Lutar sig mot pappsen *awww*

Ian påväg för att titta på sin allra första bandymatch.


'


Hugo tigger som vanligt.. <3


Ian med kompisar

Lägenheten blev det ingenting med. Det var liksom inte någon idé då lägenheten kändes både mindre och hade snetak i både vardagsrummet och sovrummet. Förstår inte hur det är meningen att man ska kunna ha bokhyllor på det sättet som vardagsrummet var utformat. Däremot var köket väldigt stort och likaså balkongen. Men känns det inte rätt så gör det inte.

 

Idag kom Jennie, Linda och deras söner Liam och Alexander hit. Det blev en heldag med fika och prat. Jättetrevligt. De små bebisarna låg stundvis bredvid i varandra i Ians egna "lekpöl" (som egentligen är en BIA-bädd). Disney Junior gick på högvarv. På eftermiddagen, vid tre tiden, kom Gudmor Elin och Marie, med hennes son Elias. Så det har varit babyboom här idag! Var riktigt trött där ett tag men nu efter att ha varit iväg till affären för att köpa blöjor och lite matvaror så känner jag mig piggare. Chrille är dock så alert och hjälpsam idag, så det gör inget att jag latar mig.

Vet ni vad? Ian har fått smaka lite gröt jämt nyss. Min BM sa att man märker när det är dags oavsett om det är strax före fyra månader eller långt efter. Idag kändes det rätt. Och han var helnöjd och verkade älska det. Nu är han trött och Chrille nattar honom. Vi får se när han blir hungrig igen, för jag tror knappast att han blev mätt.

__

Måste bara slänga in:

Jag och Chrille ska ju på bio nästa fredag och nu har vi äntligen barnvakt. Elin ska nämligen passa honom och det känns jättebra för oss att hon ville göra det. Ian är så glad med Elin och det känns härligt när de faktiskt har träffats ganska tätt. Elin är nog en av de få som känner Ian rätt så bra nu. Hon ser Ian för den Ian är och det tycker jag är viktigt. Så om du läser detta Elin.. Tack för allt du gör! Du är underbar, tycker vi alla tre <3

__

 

Bilder från idag.

 


Promenader och annat gojs

Vi har nyligen varit ute på en promenix med Hugo runt gruvlyckan. Jag tog Ian i bärsele idag och han var framåtvänd så att han kunde se sig omkring och upptäcka världen. Huvudet gick åt alla håll, han såg otroligt rolig ut. Roligt som förälder när ens barn börjar bli nyfiken på saker.

 

När vi kom in så ringde jag till kvinnan som äger lägenheten som vi fått erbjudande på, vi ska åka på visning ikväll klockan 6. Hoppas verkligen att lägenheten är jätteskabbig så att man inte vill tacka ja. Om den skulle vara väldigt fin blir det nog svårt om vi i slutändan får något sämre. Vi får väll se vad vi tycker ikväll. Är sovrummet tillräckligt stort så är det ju värt att fundera. Svar skulle vara lämnat senast 16de.

 

Nu ligger lilleman och vrider sig i babygymmet, då och då trycker han foten mot en tuta som han tycks ha upptäckt. Jag ska väll försöka få något gjort medan han ändå verkar trivas att vara för sig själv.

 



 


Lägenhetsblajja och mat

Idag fick vi erbjudande på en lägenhet från Hammaröbostäder. Vi känner oss vekligen kluvna. Det ligger precis i området bredvid mina föräldrar, nära till centrum, nära till öppna förskolan på Mörmogård och inte minst vänner som man fått via föräldragruppen. Grejen är att det är en tvåa. Och anledningen till att vi ska flytta är ju för att vi ville ha en trea - vi vill helt enkelt ha större och så att Ian får ett eget rum och så att vi kan känna oss lite mer stabila och kan börja fokusera på att spara pengar till framtida lägenhets/hus-köp utan att ha det hängande över oss att behöva flytta senare, då barn förr eller senare behöver ett eget rum för att få plats med alla sina leksaker, men sova ska han göra hos oss såklart!! (han ska sova i mammas och pappas säng tills han är 18, har vi bestämt). Det vore förövrigt väldigt trevligt att slippa ha skötbordet i sitt eget sovrum, för det stinker ju inte lite äckligt. Ibland kan man vakna av lukten på nätterna och känna att man bara vill spy.

Så detta är lite utav ett dilemma. Ska man leta efter nått bättre eller ska man ta något som duger ett tag till? Då måste man ju flytta ännu en gång... Vi kan ju inte heller bo kvar här. Vi hyr i andra hand och valde att hyra i ett år.. Vi hade ju chansen att bo kvar men vi vill flytta. Så i februari säljs denna lägenhet. Vill bara hamna på något ställe permanent så att man kan börja göra det fint hemma. Känns liksom inge kul att inreda ett ställe så som man vill ha det när man vet att man snart ska flytta. Hur det än blir så tror jag på att ödet kommer se till att det blir på bästa möjliga sätt!
^^
Nu ikväll har vi varit hemma hos mina föräldrar. Vi skulle egentligen bara hämta upp lite grejer men så visade det sig att min bror Andreas och hans flickvän Johanna var där och då käkade vi mat allesammans. Ruskigt trevligt var det iallafall. Sådant borde man göra oftare. Ikväll blev det många skratt och galna berättelser.. Måste bara säga att min pappa är en riktig gosegubbe när han vill! <3

Förresten är det snart dags för Andreas och Johannas bebis att kika ut och då får Ian en liten kusin.. väldigt häftigt då den senaste bebisen i min familj var Amanda (brorsdotter) som nu är en mycket stor tjej och när hon föddes bodde de i Malmö och vi träffade dom nästintill aldrig.

^^

Väl hemma så blev det soffan en stund, med tvn avstängd vilket faktiskt är skönt ibland, då kan man prata om allt möjligt utan att bli distraherad. Ian fick lite mat för en stund sen och nu ligger Chrille i sängen och försöker natta lill-gossen som sovit under nästan hela mormor/morfar besöket.



En liten Ian

I all hast

Nu är vi uppe och redo att möta dagen. Hände världens sötaste sak imorse. Jag låg vaken innan Ian hade hunnit vakna och rätt vad det var så började han gallskrika i sömnen, jag sa då: "Men lilla gubben, vad är det?" och i samma stund som han slog upp ögonen och tittade på mig så tvärvände det från gallskrik till asgarv. Mammas sötnos drömde mardröm! Va gulligt.

Fick hem BR-leksaker och Toysrus katalogerna igår med en julklapps-önskelista som vi har fyllt i åt Ian. Nu har vi lite saker att köpa och det känns bra.

Vi ska sätta på oss ytterkläderna precis nu och gå en vända runt 4H-gården. Hugo behöver ut.

 

 


Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Öppna förskolan

Inatt var en mycket bättre natt. Ian låg inte och gnällde något speciellt utan vaknade en gång vid 3 tiden då han var hungrig och fick mat. Sedan somnade han om direkt och sov tills pappa gick upp (vid 6) då han fick mat igen och sedan sov han vidare till 9.30. Hur bra som helst för att vara Ian! I vår föräldragrupp (numera bebisgrupp?) berättar mammorna hejvilt om hur deras bebisar somnar vid 20-21 tiden och sover ända till morgonen 6-8 utan att ens vakna en enda gång. Det kallar jag lyx. Men jag är nöjd så som vi har det nu, även om det innebär att man är lite trött på dagarna. Jag trodde ärligt talat att det skulle kännas värre att gå upp mitt i natten flera gånger om. Men vi är så vana nu att det skulle kännas konstigt om det inte vore så.

Ni ser hur det kan vara ;)

 

Just nu ligger lillkillen och sover här bredvid mig i väntan på att pappa Chrille ska komma hem. Jag har suttit på nätet och kikat runt lite vad som gäller rent åldersmässigt på de olika öppna förskolorna och har bestämt mig för att jag och Ian ska åka iväg på babycafét varje onsdag + åka till öppna förskolan på arken på måndagar. Nu kommer jag säkert inte ha tid/ha ork att göra det varje gång kanske men försöka kan man ju. Synd att man bor i stan och att det är så drygt att åka runt så mycket för att ta sig till Hammarö. Men jag vill verkligen hålla till på Hammarö, lärt känna fina mammor därifrån och det är ju så bekant eftersom att man är uppvuxen där. Det blir väll att överväga att börja gå till Herrhagens öppnaförskola tillslut skulle jag tro. Sedan börjar ju babyrytmiken, vad jag har förstått, någon gång i januari. Om våra bebisar skulle vara för rörliga då så skulle vi få förtur till småbarns rytmik istället. Det är mycket som sätter igång. Men ack så kul!

 

När Chrille kommer hem ska vi åka till mina föräldrar och hämta vår hund, Hugo! Vi åker nog hem rätt så fort då jag ska laga kyckling och ris till oss innan klockan är alltför mycket. Ha en trevlig kväll!

 

Ian och Hugo för några veckor sedan

 


Avtryck

Ians första handavtryck ägde rum ikväll! Det var väldigt bökigt då vi först testade att göra avtryck på foten. Han vinklade in tårna precis när vi hade satt ner foten så att det gick igenom hela leran. Efter upprepade försök gav vi upp och lyckades tillslut med ena handen. Hehe :)
Nu ligger han och rullar från sida till sida i babygymmet och är tillfreds. Han somnade i bilen förut och fortsatte sova i bilstolen när vi kom tillbaks hem. Utvilad liten sprattlig kille :)


Slapp slappardag

Det blev att vi köpte gåstolen igår, nu fattas det bara att slå in den i presentpapper som kommer köpas från IKEA. Deras presentpapper är ju bara hur snyggt som helst! Och att slå in julklappar är ju något av det härligaste är som finns enligt mig. Julsånger, tända ljus, varm choklad och slå in paket - det är ett scenario som jag längtar efter!

Mina grabbar kollar just nu på Nickelodeon Jr. Har tänkt att fråga Chrille om vi ska gå på en promenad. Det vore skönt för Ian att ligga i vagnen och sova en stund. Han har nämligen sovit lite oroligt inatt och varit ganska missnöjd då och då under förmiddagen. Han har inte sovit sedan vi klev upp imorse och vad det verkar som så har han inga planer på att somna. Han är bara väldigt övertrött och gnäller. Under veckorna brukar han nästintill alltid sova iallafall 30 minuter runt lunch. Funderar lite smått på om det kan vara tänderna som spökar med honom.

 

Kikade lite på internet förut angående vad som gäller med gröt och välling. Vet att det är många som börjar ge gröt/välling på kvällen när de är runt 4-5 månader eftersom att de inte verkar nöjda på bara bröstmjölk/ersättning. Har flera kompisar som har berättat att deras bebisar sover mycket bättre och verkar mer nöjda när de får gröt/välling utöver mjölken. Nu är ju inte Ian riktigt 5 månader än, men mycket snart. Tiden går fort!!

 

 


Easy like a saturdaymorning

Gårdagen var som väntat väldigt lyckad. Vi var lite försenade dock, eftersom att vi var iväg till IKEA när Chrille hade kommit hem eftersom att vi skulle köpa en barnstol. Ni vet, "Antilop" som alla köper. Den är billig och snygg, tycker jag. Den är liksom stilren på något sätt. Vilket fall som helst, så hann vi inte till babyproffsen men vi hade planer på att göra det idag istället om de nu har öppet.

Tillbaks till gårdagen.. Måste bara börja med att säga att Elins hus är ju bara för snyggt. Det är hur fräscht som helst! Föreslog att vi kunde byta, men det gick inte hem - undrar varför ;)

Elin grejade med köttfärsen och vi fyllde skålar med alla gottigheter som man nu kan tänkas ha till tacos. Plus att Chrille (min kreativa gubbe) kom på att vi skulle testa att ha "Nacho Cheese" dippen (som egentligen är till chips) som ett alternativ till creme fraiche. Vilket var riktigt gott måste jag säga! Chrille fann snabbt någon som delade på hans spel-intresse, nämligen Elins bror Daniel (som förövrigt är hur snäll som helst).

Efter en trevlig måltid dukade vi av och satte oss med 2 kg godis framför filmen Sanctum som jag och Chrille såg på 3D-bio. Det är ju en riktigt bra film egentligen, men den var mycket bättre i 3D men så kanske det är med alla filmer.

Halv 12 var vi hemma ialllafall och vi var riktigt nöjda över kvällen som varit. Elin är verkligen den bästa vännen man kan få och hennes hjärta är större än någon annans. Vi somnade hur som helst väldigt fort. Det var bara in och borsta tänderna och direkt till sängs.
__

Nu på morgonen har vi tagit det lugnt. Jag har gått runt och städat litegrann (har endel kvar att göra) och Chrille tog med hela stora täcket och ligger framför tvn. Det är så det ska vara en lördagsmorgon. Förhoppningsvis hittar vi på något idag. Jag är ju så sjukt rastlös av mig har jag fått höra. Konstigt, för jag anser att jag själv är för lat för att göra något egentligen.

Ian testade iallafall sin nya, roliga stol. Han verkade stormtrivas.




Förlossningsberättelse

Lika bra att skriva min förlossningsberättelse när jag ännu minns någorlunda..


Torsdagen den 14 juli var som alla andra dagar. Jag hade lite sammandragningar av och till under hela morgonen och dagen, inget konstigt eftersom att jag hade gått över tiden med 8 dagar. Jag tänkte inte så mycket mer på detta och när Chrille kom hem från jobbet, vi hade ätit och äntligen slappade i soffan så la jag mitt snabbt i hans knä och smågnällde lite över förvärkarna som var rätt så täta men inte så fruktansvärt smärtsamma. 
Chrille tyckte att jag skulle ringa och prata med dom på förlossningen bara för att veta om något kunde vara pågång men jag insisterade på att inget var pågång eftersom att det skulle göra mer ont (alla säger: man KÄNNER när det är dags). Minns inte riktigt vad klockan var men någon gång mellan 7-9 gick jag på toaletten för att kissa (nice info) men hur som helst så såg jag att det var blod i trosorna. Jag fick lite småpanik och ropade på Chrille och han sa: "Nu ringer du!", rädd som han var. "Sofia, jag vill inte att du ska föda hemma!" *haha*

Jag ringde och berättade för dom på förlossningen att jag blödde, och hon jag talade med berättade att det kallas för teckenblödning och inte är något konstigt. Vad jag fattade det som så betydde det att man börjar öppna sig lite.. Men det behövde inte betyda att något var pågång. Hon bad oss att avvakta.
Jag började städa, för säkerhetsskull. Haha. Jag duschade, rakade benen, tömde sopor, sopade golvet, plockade med disken. Riktigt nojjig var jag. Ville ju inte komma hem till röran med lille Ian.


Natten kom och vi la oss. Sammandragningarna höll fortfarande på och någongång vid 3 tiden på natten tyckte jag att det började bli störande och Chrille hade tjatat på att vi skulle åka in ändå ända sedan jag lagt på telefonen med förlossningen. Värkarna var liksom.. annorlunda men de gjorde inte direkt jätteont.

Vi ringde och de bad oss att komma in på undersökning. BB-väskan var med och så drog vi ner till bilen. Chrille körde riktigt lugnt och försiktigt kommer jag ihåg. Vi bor ju väldigt nära förlossningen och jag hade ingen panik utan satt där och var helt säker på att vi skulle få åka hem igen efter besöket.

Klockan var ca. 04.00 på natten när vi var framme på förlossningen och då fick vi ringa på en klocka där nere för att de skulle komma ner och öppna åt oss. Det var ett par till som kom samtidigt som oss så vi delade hiss och fick en varsin barnmorska med oss in i undersökningsrummen. 
Först mätte hon med CTG och lämnade oss en stund ensamna i väntan på att hon hade mätt klart och i samband med att jag låg där i undersökningsrummet så började värkarna bli starkare och starkare och så täta. Jag skrek typ av smärta, som jag minns det. Tur att jag hade Chrille vid min sida.

När barnmorskan var tillbaks så undersökte hon mig vaginalt och konstaterade att jag var öppen 5 cm av 10. Vilket innebar att förlossningen var igång och jag blev helt omtumlad och vi fick genast komma till rummet där vårt barn skulle födas. Hon frågade mig om vilken typ av smärtlindring jag var sugen på, och då svarade jag lustgas och epidural.

Hon introducerade mig till lustgasen och jag bytte om och la mig i sängen och började mitt äventyr med lustgasen. Jag gjorde ju ett misstag under förlossningen och det var att jag hade i mig för mycket lustgas, andades nästan ingen frisk luft vilket gjort att jag nu i efterhand inte minns så mycket av min förlossning förutom de sjuka saker jag sa pågrund av lustgasen. Jag har fått höra att jag pratade om tvspel. Att jag kände mig som Super Mario och ibland som Zelda. Jag sa att jag hade överlistat lustgasens konspiration (ord som jag aldrig brukar använda, så jag vet inte vart de kom ifrån). Minns också att jag tyckte mig höra massa Super Mario soundtracks i huvudet när jag hade som allra mest ont. Tack Super Mario för supporten! <3

Iallafall. Ett tag under förlossningen gjorde det så fruktansvärt ont att jag verkligen, verkligen vill ha epidural. De ringde då till narkosläkaren men han berättade istället att han inte kunde komma eftersom att det hade hänt något akut. Jag var förstående vad jag har fått höra. Istället fick jag massage av en undersköterska vilket hjälpte mig.
Timmarna gick och jag minns inte så mycket mer än att Chrille hela tiden sa åt mig att sluta andas i masken och andas frisk luft. Vid något tillfälle sa han "Sluta andas i masken, du har ingen värk nu" (går tydligen att se värkarna på någon slags monitor), då slutade jag och kände direkt att jag faktiskt hade en värk och då fick nog Chrille en känga eller två. 

På morgonkvisten började mina krystvärkar. Och detta tyckte jag var det värsta med förlossningens olika skeden. För grejen var att det inte var okej för mig att krysta än eftersom att jag inte var öppen helt och Ians huvud låg inte riktigt rätt för att jag skulle få krysta aktivt. Och att inte få krysta när man har krystvärkar är helt sinnessjukt svårt. När man väl krystade var det hur skönt som helst. Och jag minns att jag verkligen inte kunde stå emot alla gånger. Efter varje gång jag "råkade" krysta så sa jag "FÖÖÖRLÅT! Jag kan inte hjälpa det!" och barnmorskan sa hela tiden "Det gör inget, Sofia. Stå emot så mycket du kan bara". Det gick inte att stå emot och jag bad dom om kejsarsnitt för att jag inte orkade vänta. Jag ville att det skulle hända och jag tjatade på dom om att jag skulle få börja krysta aktivt.

Tillslut var det dags, 2½ timme efter att krystvärkarna hade börjat(!!). Jag höll Chrilles hand och klämde den väldigt hårt. Rätt vad det var så var han ute, klockan 10.37 den 15 juli för att vara exakt. Minns inte vad jag sa, men jag minns att jag var väldigt glad. Chrille klippte navelsträngen. Det var nästintill så att de var tvungna att gå ut med Ian, för det tog lite tid innan han började gråta. Men tillslut så :) Och följande dagar var de bästa i mitt liv.

Förlossningen var något av det häftigaste jag har varit med om och jag ser det verkligen som en positiv upplevelse trots att jag inte fick den smärtlindring jag ville ha. Skulle lätt göra om det igen.
Ian och Chrille är mitt allt.


Första bilden på vårt lilla knyte.. Mamma älskar dig så!


Tacos är gott

Igår var ingen bra dag alls. Nya tag idag.

___

Nu är vi uppe och Ian har precis fått mat i magen. Han ligger för tillfället i sin lek/mys-pöl och "pratar" med tvn (som han började med igår). Det låter sjukt gulligt, undrar vad han försöker att säga!

Under förmiddagen ska vi bara ta det lugnt här hemma, ska väll försöka att städa ihop litegrann för att slippa samla på mig ett berg med sysslor. När Chrille kommer hem ska vi iväg till babyproffsen för att titta på en gåstol som vi har varit intresserade av att köpa till Ian i julklapp. Den ser typ ut som en motorcykel. Kan inte fatta att det snart är jul. Efter att man har fått barn blir man helt vilsen när det gäller tid. Har inte handlat en enda julklapp ännu så november blir nog en fattig månad med tanke på alla tusenlappar som kommer flyga iväg, dock gör det mig inte ett dugg. För Ians första jul ska bli magisk och det innefattar massa julklappar och pussar från mamma och pappa. 

Efter att vi har varit på babyproffsen så ska vi iallafall till vår underbara vän (och mycket riktigt Ians Gudmor) Elin för att äta tacos och glo på film. Det ska bli så skoj! =D

 

 

 

 


Första inlägget

Nu var man tillbaks på blogg.se efter att ha lagt ner bloggandet ett tag.
Det som får mig att återvända är att jag vill ha allt dokumenterat då jag har blivit senil, i princip. En vacker dag kan jag titta tillbaks och minnas allt det jag har skrivit om och det kommer vara värdefullt.

 

Så ja, här sitter jag med min goa kille som blir fyra månader den 15 november. Herregud, fyra hela månader! Det är ju verkligen som alla säger, det går för fort. Men ändå längtar man till de kommande utvecklingsfasen då han exempelvis börjar krypa, när han visar mer känslor och dylikt.

 

Vad har hänt den senaste tiden då? Jo, Ian har döpts i Hammarökyrka.
Det var så fint och det bästa jag vet är kyrkan och den kristna tron. 
Så jag har bestämt mig för att jag också ska döpa mig.
Däremot vill jag inte ha några gäster på mitt dop, utöver Ian och Chrille.
Hur som helst var Ians gudfar/fadder (som tyvärr inte kunde komma på dopdagen) här igår och lämnade en väldigt fin doppresent. Ett halsband med ingravering, något Ian kommer uppskatta senare i livet skulle jag tro.

 

Igår var jag och Ian även iväg till Skoghall för att gå till babycafét med mammorna Jennie och Linda samt deras söner Liam och Alexander. Det var hur många bebisar där som helst och Ian hade jätteskoj. Kul för Ian att ha två små kompisar i precis samma ålder och att jag kommer så bra överens med Jennie och Linda. De är riktigt grymma! :) När vi var där så såg vi även att det fanns ett tillfälle att få sina bebisar fotograferade av en fotograf från Grums som ska komma på besök den 24 november. Så den 24de klockan 11.45 ska en mycket fin pojke fotas. Linda och Jennies söner är före och efter oss. Plus att vi även har bokat in oss för baby-rytmik som ska hålla till på Arken ute på Hammarö.

 

Mitt fina barn


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0