Mat nobbaren

Ian har ätit lite väl dåligt idag måste jag säga. Imorse tog han bara 2 skedar med gröt och sedan ville han inte ha mer och sedan var han nöjd i fyra timmar utan att gnälla en enda gång. Därefter drack han lite, för att efter 5-10 sug somna. Återigen nöjd när han vaknade och ville inte ha något att äta. Hel konstigt. Han brukar ju vara sånt matvrak!  När Chrille kom hem åt han ordentligt och nu återstår det att se när han blir hungrig igen!

 

Chrille kom hem för inte så länge sedan men har redan hunnit ringa och ordna ett nytt abonnemang med Com Hem, så nu har vi 100/100 (internet), 8 valbara utöver de vanliga kanalerna (tv) + "on demand"-box och hemtelefon. 6 första månaderna var gratis, som tur var. Annars hade det blivit knapert under jul och flytten. Vi ska nämligen köpa ett nytt köksbord med stolar, då vi ska ha det nuvarande i det blivande vardagsrummet. Det är inte helt billigt inte!

 

Ska ta ur kycklingen från ugnen nu. Efter måltiden ska vi åka och handla, det ekar rätt så mycket i kyl och frys då vi den senaste tiden har jobbat på att äta upp det vi har istället för att handla på oss mer.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0