Tacos är gott

Igår var ingen bra dag alls. Nya tag idag.

___

Nu är vi uppe och Ian har precis fått mat i magen. Han ligger för tillfället i sin lek/mys-pöl och "pratar" med tvn (som han började med igår). Det låter sjukt gulligt, undrar vad han försöker att säga!

Under förmiddagen ska vi bara ta det lugnt här hemma, ska väll försöka att städa ihop litegrann för att slippa samla på mig ett berg med sysslor. När Chrille kommer hem ska vi iväg till babyproffsen för att titta på en gåstol som vi har varit intresserade av att köpa till Ian i julklapp. Den ser typ ut som en motorcykel. Kan inte fatta att det snart är jul. Efter att man har fått barn blir man helt vilsen när det gäller tid. Har inte handlat en enda julklapp ännu så november blir nog en fattig månad med tanke på alla tusenlappar som kommer flyga iväg, dock gör det mig inte ett dugg. För Ians första jul ska bli magisk och det innefattar massa julklappar och pussar från mamma och pappa. 

Efter att vi har varit på babyproffsen så ska vi iallafall till vår underbara vän (och mycket riktigt Ians Gudmor) Elin för att äta tacos och glo på film. Det ska bli så skoj! =D

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0