Fotografi och skrattanfall

Tidig morgon. Gick upp strax efter 7 och gjorde i ordning gröt och morotsdryck. Ian fick i sig lite och därefter satte vi på oss ytterkläderna och gick mot bussen... tillsammans med Hugo. Nu är det lätt att vara eftersmart, men att gå på en buss med massa tonåringar som ska till skolan med både barnvagn och hund var ingen höjdare. Hugo satt och grina och skakade i benen, han gillade inte alls bussåkandet.. Och Ian var vaken stundvis och sprattlade. Det var tur att Ian inte fick för sig att han ville upp.

Vi hann att komma till mamma och pappa (ingen hemma dock) så att Ian fick äta ordentligt innan det var dags att gå iväg till Mörmogård där fotografen höll till. Ian fick sitta i en stol, med ullmatta bakom sig. Han var så söt och duktig. Nu hoppas vi att bilderna kommer hem snart, nästa vecka skulle bilderna komma sa farbrorn som fotograferade. Är skyldig mamma en förstorning (som hon önskade sig i födelsedagspresent när hon fyllde jämnt) så då passar jag nog på att ta en till henne också.

Efter fotograferingen följde vi med Jenny, Liam, Linda och Alexander hem till Jenny och Jimmy för att fika. Det var trevligt och roligt som alltid. Linda har en förmåga att få en att skratta så man inte vet vart man ska ta vägen. Det är inte många personer som lyckas med det. I dagens samhälle verkar det som att alla bara är glada när de får prata om sig själva, och endast sig själva och sitt. Tack Linda för att du har förlängt mitt liv en hel del idag!
Ian satt även för första gången i en gåstol, och det verkade han tycka var jättekul. Han tryckte på massa knappar och backade en hel del.

Nu sitter vi hos mamma och väntar på att Chrille ska sluta jobbet. Egentligen var det tänkt att Andreas och Johanna skulle komma med Vidar en stund. Men de ringde och berättade att de var trötta och lite så, och det är fullt förståeligt. Huvudsaken är att de mår bra! :)

Min mamma står och lagar mat, ska bli gott! Nu ska jag gå in och spela lite på king.com när min lille grabb ändå ligger i vagnen och sover. Ha det!


Ian i gåstolen hemma hos Jenny..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0