Lägenhetsblajja och mat

Idag fick vi erbjudande på en lägenhet från Hammaröbostäder. Vi känner oss vekligen kluvna. Det ligger precis i området bredvid mina föräldrar, nära till centrum, nära till öppna förskolan på Mörmogård och inte minst vänner som man fått via föräldragruppen. Grejen är att det är en tvåa. Och anledningen till att vi ska flytta är ju för att vi ville ha en trea - vi vill helt enkelt ha större och så att Ian får ett eget rum och så att vi kan känna oss lite mer stabila och kan börja fokusera på att spara pengar till framtida lägenhets/hus-köp utan att ha det hängande över oss att behöva flytta senare, då barn förr eller senare behöver ett eget rum för att få plats med alla sina leksaker, men sova ska han göra hos oss såklart!! (han ska sova i mammas och pappas säng tills han är 18, har vi bestämt). Det vore förövrigt väldigt trevligt att slippa ha skötbordet i sitt eget sovrum, för det stinker ju inte lite äckligt. Ibland kan man vakna av lukten på nätterna och känna att man bara vill spy.

Så detta är lite utav ett dilemma. Ska man leta efter nått bättre eller ska man ta något som duger ett tag till? Då måste man ju flytta ännu en gång... Vi kan ju inte heller bo kvar här. Vi hyr i andra hand och valde att hyra i ett år.. Vi hade ju chansen att bo kvar men vi vill flytta. Så i februari säljs denna lägenhet. Vill bara hamna på något ställe permanent så att man kan börja göra det fint hemma. Känns liksom inge kul att inreda ett ställe så som man vill ha det när man vet att man snart ska flytta. Hur det än blir så tror jag på att ödet kommer se till att det blir på bästa möjliga sätt!
^^
Nu ikväll har vi varit hemma hos mina föräldrar. Vi skulle egentligen bara hämta upp lite grejer men så visade det sig att min bror Andreas och hans flickvän Johanna var där och då käkade vi mat allesammans. Ruskigt trevligt var det iallafall. Sådant borde man göra oftare. Ikväll blev det många skratt och galna berättelser.. Måste bara säga att min pappa är en riktig gosegubbe när han vill! <3

Förresten är det snart dags för Andreas och Johannas bebis att kika ut och då får Ian en liten kusin.. väldigt häftigt då den senaste bebisen i min familj var Amanda (brorsdotter) som nu är en mycket stor tjej och när hon föddes bodde de i Malmö och vi träffade dom nästintill aldrig.

^^

Väl hemma så blev det soffan en stund, med tvn avstängd vilket faktiskt är skönt ibland, då kan man prata om allt möjligt utan att bli distraherad. Ian fick lite mat för en stund sen och nu ligger Chrille i sängen och försöker natta lill-gossen som sovit under nästan hela mormor/morfar besöket.



En liten Ian

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0