Mammas sötnöt

När Chrille kommer hem idag ska vi iväg till Skoghall då Chrille ska få sina inlägg till skorna idag. Han har fått s.k. "hälsporre" som han har väldigt ont utav. Detta är jobbigt för honom på sin arbetsplats då han jobbar som lastbilsmekaniker. Det har även hindrat honom för att träna med sitt bandy-lag. Men nu ska det bli ändrig på det! Hade tänkt att följa med och kanske vi svänger förbi hos svärföräldrarna. Sedan ska vi till mamma och lämna av Ians kläder inför imorgon (om jag inte har skrivit det förut så ska Ian fotograferas imorgon, ett stenkast från mina föräldrar). Blir mest lättvindigt att klä honom där för att slippa riskera att han dregglar/spyr ner kläderna. Men, Ian spyr när man minst anar och minst behöver en spya. Mammas lilla goooos!

 

Nu sitter vi bänkade framför Disney Junior som vi gör varje morgon. Gröt med katrinplommonpuré serverades och idag måste han ha ätit rekordfort och duktigt. Han gluffsade i sig och gnällde inte en enda gång. Maten hamnade faktiskt mestadels i munnen och svaldes istället för att puttas ut. Nu har han liksom fått in tekniken. Han verkade lite stolt själv men mammsen är jättestolt!

 

Nu ska vi ta det lugnt, jag ska koka lite flaskor och nappar, småplocka lite helt enkelt. Vi ska vara redo att bli upphämtade av pappa Chrille vid 14 tiden.

 

Mammas lilla kletis efter att ha ätit gröt med katrinplommonpuré.


Mätt och belåten, nästan lite trött..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0