Händelserik söndag

Vilken söndag! Har haft hur kul som helst idag.

Dagen började med att vakna vid 8.30 och städa iordning köket, sedan (efter att ha fått hjälp med att starta bilen då batteriet var tvärslut fast att batteriet är relativt nytt och fräscht) så åkte vi till Leklandet. Det var ju meningen att vi skulle hålla ihop med Chrilles syrra och även Chrilles kusin som var med. Men vi blev rätt så utspridda med en gång och med tanke på att Jennie och Jimmy samt Liam kom efter ca. 15 minuter så blev det att vi var med dom.

 

Jimmy och Chrille var som två barn på julafton och gjorde allt de kunde tänkas göra. Ian åkte även rutschkana med både mig och pappa, lekte med bollar i bollhavet och ålade sig runt. Var säker på att han skulle bli ledsen i rutschkanan men han blev varken eller, så det var ju något positivt. Vi alla enades om att vi ska åka till Leklandet oftare, det blir ju superkul för två jämngamla pojkar att springa omkring där sen när de lärt sig gå.

 

Efter att vi varit på Leklandet åkte vi hem och hämtade Hugo och begav oss till Mariebergsskogen och kikade på djur. Ian var ju så nyfiken på grisarna och fåren, även getterna måste jag säga. Fick oss några fina bilder och Hugo hälsade på en get mellan staketet.

 

Kvällen spenderades hos min mormor och nu sitter vi och tittar på Wallander. Trötta som få!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0