Brandkåren

Härligt väder det är ute idag!
Vi var nyss på promenad med Hugo och jag insåg ganska snabbt att det brann i Kulskolan (som jag tror inte är i användning längre, den står alltså tom) utanför oss och brandkåren kom dit - med andra ord en fascinerad liten Ian. Han ville springa dit tusen gånger om. Skitjobbigt när jag hade både Hugo, och systemkameran att hålla och INGEN vagn. Haha. Får skylla mig själv!
Lyckades på något sätt avleda honom och så gick vi helt plötsligt åt ett annat håll. Han beundrade dom på avstånd och var tillslut nöjd med det.
 
Här kommer helt nya bilder från promenaden
 







Här igen!

Jag tänker hela tiden skriva men det blir aldrig av. Det är typiskt mig att börja blogga för att sedan tröttna totalt.
Det är väll egentligen inte att jag har tröttnat, jag har massa idéer och saker som jag dagligen vill berätta - men det känns mindre kul att lägga ner tid på att skriva något när man ändå aldrig får veta riktigt vilka ni som läser är. Snälla, kommentera mera! Så att man får lite glööööööd...Skulle vara så kul att få veta vilka ni är! :)
Och ni, lite äldre personer (släkt från andra städer) vet jag har haft lite svårt att förstå riktigt hur man kommenterar. Det gör man genom att klicka på "lämna ett spår" nedanför inlägget.
 
Känner iallafall att jag för min egen skull kommer att börja skriva här igen. Och det är för att det händer så otroligt mycket just nu - Ian har börjat med att nicka och skaka på huvudet. Samtidigt säger han "ääähhh". Man märker verkligen att han förstår innebörden av det. För frågar man exempelvis: "Ska vi byta blöja?" (som han inte gillar) skakar han ihärdigt på huvudet och rynkar upp näsan.. Gud va han är go!
 
Allt flyter på, med jobb och dagis. Det känns som att det riktiga livet sakta men säkert börjat och jag älskar det. Älskar känslan av att hämta Ian på dagis, åka hem och hitta på något när pappa kommit hem (om han inte slutat tidigare än mig vilket ibland händer), laga mat, mysa och så vidare.Han älskar dagis och allt vad det innebär och vill visa mig så mycket saker när jag/Christian kommer och hämtar honom.
 
Ian är så mycket gladare nu när han blivit större och kan tala om lite tydligare vad han vill.
___

Har inga nya bilder här på datorn men det kommer!
 

RSS 2.0