Reseplaner

Helgen har bjudit på kalas och bilstädning och det har funnits något att göra hela tiden.
Igår var vi blandannat iväg till svärföräldrarna för att säga hejdå till svärmor som åkte till Rhodos igår kväll med sin ena syster och mamma. Underbart för dom! Dom förtjänar verkligen att få komma iväg till lugn och ro, sol och värme. Samtidigt kan man inte hjälpa att man blir lite avundsjuk. Vi var ju lite över-optimistiska ett tag och trodde att vi skulle ha råd att åka någonstans detta år, så är det ju inte riktigt eftersom att det finns 100000 andra saker vi behöver. Just nu ett lastgaller och Hugo som ska få gå några kurser, och det är inte billigt. Målet är att åka till antingen Turkiet, Bulgarien eller Cypern nästa sommar, men om det kommer andra kostsamma saker ivägen så kommer det prioriteras över detta.

Men vi ska iallafall resa någonstans i Sverige detta år. Först hade vi tänkt Astrid Lindgrens Värld med övernattning men Ian har ju inte riktigt "den" åldern inne för att kunna uppskatta det på samma sätt som han kommer göra om 2-3 år, så det får vänta och han har ju inte blivit introducerad någon A.L film ännu. 

Istället får det bli Skara Sommarland eller någon annan vattenpark eller Kolmården eller något annat zoo. 
Vad kan en ettåring uppskatta mest? Det vet jag inte riktigt..

Kommentarer
Postat av: Sara A

Jag tippar på att djurglada Ian skulle älska att gå på zoo, men han verkar ju älska vatten också så det är ett svårt val för er, helt klart men ni kommer få det så mysigt oavsett. :)



2012-06-04 @ 10:31:03
Postat av: Moa Gra*n***

Jag tror att det bästa är vattenlandet i så fall. Men egentligen kan man ju lika gärna vara hemma. Han minns ju inte sen ändå.

2012-06-04 @ 16:56:01
Postat av: H

Hyr en stuga i nån skog med tillgång till vatten för det gjorde vu och det var uppskattat av både oss föräldrar och barnen

2012-06-05 @ 10:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0