Rubrik? Ingen idag..

Vilken jobbig natt det har varit med massa skrik, fick tillslut gå upp och ge Ian en alvedon för det lät verkligen som att han hade ont och vi antog att det är en ny tand som ska upp för när man kom i närheten med sin hand i hans ansikte (skulle stoppa in nappen i hans mun) så skakade han på huvudet och ville verkligen inte och så har han aldrig förut gjort. Efter att ha fått alvedon somnade han 20 minuter senare så gott och nu var han super morgonpigg och har lekt runt här hemma. Mamma är desto tröttare! Försökte känna i hans mun när vi gick upp förut men det var svårt eftersom att han gråter såfort man försöker, så det är något mer på G i den munnen tror jag.

 

Hur som helst så gick jag upp vid 06.40 och började städa för att slippa göra det sen, har så mycket att göra. Ska snart till Laserteamet och därefter kommer Elin hit en stund och när Christian kommer hem ska vi åka till stugan och sova kvar där så det måste packas också. Ska bli så skönt att komma iväg till lantlighetens luft - älskar den!

 

Ska även tillägga att Ian har börjat stå med lite mindre stöd nu för tiden har jag märkt. Han kan exempelvis ställa sig upp mot soffbordet och sedan stå med ryggen mot soffkanten och släppa taget om bordet och bara luta sig bakåt en gnutta - så står han så. Gulligt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0