Slapp slappardag

Det blev att vi köpte gåstolen igår, nu fattas det bara att slå in den i presentpapper som kommer köpas från IKEA. Deras presentpapper är ju bara hur snyggt som helst! Och att slå in julklappar är ju något av det härligaste är som finns enligt mig. Julsånger, tända ljus, varm choklad och slå in paket - det är ett scenario som jag längtar efter!

Mina grabbar kollar just nu på Nickelodeon Jr. Har tänkt att fråga Chrille om vi ska gå på en promenad. Det vore skönt för Ian att ligga i vagnen och sova en stund. Han har nämligen sovit lite oroligt inatt och varit ganska missnöjd då och då under förmiddagen. Han har inte sovit sedan vi klev upp imorse och vad det verkar som så har han inga planer på att somna. Han är bara väldigt övertrött och gnäller. Under veckorna brukar han nästintill alltid sova iallafall 30 minuter runt lunch. Funderar lite smått på om det kan vara tänderna som spökar med honom.

 

Kikade lite på internet förut angående vad som gäller med gröt och välling. Vet att det är många som börjar ge gröt/välling på kvällen när de är runt 4-5 månader eftersom att de inte verkar nöjda på bara bröstmjölk/ersättning. Har flera kompisar som har berättat att deras bebisar sover mycket bättre och verkar mer nöjda när de får gröt/välling utöver mjölken. Nu är ju inte Ian riktigt 5 månader än, men mycket snart. Tiden går fort!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Visst var gåstolen bra? :) vilken färg blev det? :) <3

2011-11-06 @ 22:17:40
URL: http://elinerikssonn.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jaa :) Den var riktigt fin och verkade rolig och den skulle tydligen vara lite bättre än de andra eftersom att hjulen var lite mer gummi aktiga istället för plastiga. Det blev den svarta, det var ju den vi ville ha men också den enda som fanns kvar.

2011-11-07 @ 16:19:09
URL: http://ianmyson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0