Mommo o Moffa

Sådär.. Massa sjukdom har det varit, ja! Det håller fortfarande i sig, så ni ska inte tro att lill-grabben får vara hundraprocentigt frisk inte. Nu har han istället fått massa utslag på hela kroppen. Vissa är bara knottror och andra är stora som finnar - men det är varken vattkoppor eller svinkoppor, utan snarare ett tecken på att han kan ha varit överkänslig mot antibiotikan han åt nu sist. Vi får se hur det går med den saken. Han är relativt pigg ändå.. Men han har varit piggare om man säger så. Värst är det nattetid. Han vaknar femtio gånger och bara gnäller utan rimlig orsak.

Vi fick iallafall rådet att Ian ska vara hemma från dagis under en längre period eftersom att han har/haft lunginflammation varpå han åt massa antibiotika när lunginflammationen var orsakad av virus, vilket gör att han hamnar i en sårbar situation när immunförsvaret då ligger på botten. Och nu cirkulerar det massor med sjukdomar på dagis och Ian får ingen riktig chans att pigga på sig innan nästa sjukdom är ett faktum.
 
Så idag har vi haft en mysig dag hos Ians mormor och morfar. Vi lagade mammas köttfärssoppa som är gudomligt god. Ian gillade den också. Den innehåller massa nyttigheter - som morötter, broccoli, paprika, lök, vitlök, tomater och citron. Jag kan käka denna soppa som godis.. Underbart.
Ian har grejat med sina färgpennor, lekt lite med sin mcqeen-bil och tittat på Disney-Junior som han alltid gör hemma hos mormor och morfar. Höjdpunkten var såklart när morfar kom hem.
 
Ian har även pekat ut sin mormor och morfar idag. Han vet precis vem som är vem. Och pussas med morfar är bland det bästa som finns.
 
Nu ska man lägga sig en tand fattigare, då jag fick en av mina visdomständer utdragna idag, men föööörst - chokladpudding med marzansås tigrerad i vinglas!
 

Bild från Ians ettårskalas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0