Kiss

Godmorgon från oss här i vardagsrummet! Jepp, det är här vi har sovit inatt eftersom att Hugo kissade i sängen igår. Hans kiss stank värre än världens kattpiss och vi har ingen aning om varför han kissade i sängen överhuvudtaget då han precis hade varit ute på promenad och gjort sina behov (..och vi gick en bra bit eftersom att jag skulle förbi och titta på Ians förskola återigen) + att han inte hade visat sig utanför sovrummet sen vi kommit in.

Vi funderar över ifall det kan röra sig om urinvägsinfektion, men man kan ju tycka att han skulle ha lite mer "besvär" så att säga, kanske att det skulle göra ont när han väl kissar - för på promenaderna är han som vanligt. Någon som har kunskap/erfarenhet av urinvägsinfektion hos hundar? Eller hundar som kissar inne trots att de inte borde vara nödiga? Kan det vara så att han märker revir?


Hur som haver så gick det verkligen inte att stå ut med stanken igår så vi fick åka iväg med bäddmadrassen till Chrilles föräldrar som har en häftig matt-dammsugare som vi körde på den och därmed behövde den torka under natten. Alla sängkläder tvättades och nu luktar det något bättre här hemma. Det blev vardagsrummet inatt med andra ord! Liiite mysigt att somna till tvn iallafall.

 

 


Kommentarer
Postat av: Sara A

Boss började kissa inne när han fick kristaller i urinen. Det stank ve och fasa av kisset. Marcus håller på att spy när han känner lukten. Var det mycket eller en skvätt bara? Var det mycket kan det vara diabetes, var det lite tippar jag på urinvägsinfektion eller urinsten/kristaller.

Men det kan även vara ingenting, men börjar hunden plötsligt kissa inne så är det bäst att ringa veterinären och boka tid, och då lämna urinprov.

eftersom ni även hade varit ute precis

2012-06-01 @ 10:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0