Helgen

Hade en underbar fredag med gott sällskap av Sara och Marcus. Vi käkade grillat i Christians föräldrars hus och hade det allmänt mysigt. Sara är gravid och till hösten blir det en liten bebispojke för dom, ska bli så roligt och med barnen som det bara blir ett år mellan. Jag har alltid varit lite utav en Tom-boy och i första hand umgåtts med killar och att nu ha en vän som Sara känns skitkul. Kan prata med henne om ALLT!


Igår var vi iväg till granngården och arken zoo för att handla spårlina (en sån där orange) och en sele (också en orange) eftersom att Chrille skulle lägga ett spår åt Hugo i skogen. Ian var så fascinerad av fiskarna som fanns på arken, så både jag och Chrille fick konstatera att vi kanske skaffar oss ett begagnat akvarium med pump och haffar oss några fiskar som vi fattar tycke för. Efter att vi hade handlat klart åkte vi till min mamma där vi verkligen hade släktträff. När alla syskon var samlade käkades det Taco. Mm-h det är så gott!
 

Idag ska vi antagligen åka iväg till Bergvik och handla lite smått inför Ians kalas som bara är en vecka från nu.
Mammas lilla kille blir ett helt år (!) om bara en vecka. Psycho :o


Kommentarer
Postat av: Sara A

Du är en så fin vän! <3

Se till att få med en pump till akvariet bara så ni slipper göra rent så ofta, är så tråkigt.. :) haha Men väldigt rofyllt att titta på fiskarna faktiskt, förstår han blev lite fascinerad Ian!

Vi käkade också tacos igår, jätte gott är det :D

2012-07-08 @ 11:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0