Massa o göra

Oh det är verkligen inte kul att blogga när man inte har nya bilder att lägga ut. Systemkameran är oladdad och vi är lata. Rättare sakt så har vi haft mycket att göra. Idag har vi varit iväg till öppna förskolan för att gå på babycafé och hämta Ians hand&fot avtryck. Det blev väldigt bra som färdigt resultat också! Där träffade vi fler mammor och bebisar och givetvis var Jennie och Linda där, som jag och Ian kanske ska luncha med imorgon, dock kommer det en gubbe från måleri någongång på förmiddagen. Så vi får se.

 

Inte har vi bara varit på ÖF. Vi tog en tripp till apoteket och inhandlade ett parti med hudsalva i&med att Ians kinder har blivit röda och torra efter kylan, samt alvedon till Ian som är bra att ha hemma vid nödfall. Han ska exempelvis få vaccination på måndag och då vet man aldrig om febern är ett faktum. Vi har även varit hos Chrilles mormor och morfar. Där befann sig också Sara (Chrilles kusin) och Ians lilla tremänning, Noel. Fytusan så söt Noel är. Han är lite över ett år och hur gosig och busig som helst. Hoppas verkligen att Ian blir sån! Tycker att det är charmigt med busiga småpojkar vilket jag kanske får äta upp när Ian blir lite större.

 

Nu har vi nyss lagt Ian i sin säng och tillslut somnade han. Vi fick dock gå in ganska många gånger för att ge honom tutten och gossedjuret - OCH vända honom till rygg. Ja, han har börjat vända sig om en hel del nu. Detta upptäckte vi inatt då han verkligen snurrade runt en väldans massa. Det är verkligen hans nya favorit sysselsättning.

 

Efter en häktig kväll med massa städning, disk o.s.v. så ska jag och min stora älskling gosa ner oss i soffan och titta på lite on-demand tv och/eller fortsätta vårt desperate housewives maraton. Ha en mysig kväll!

 

Det var ju ett tag sedan denna bild togs. Lovar att komma med nya snart.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0